Menu restauracji

 

divider

Przystawki

Ser kozi grillowany z sosem z czarnej porzeczki

Krewetki w czosnku z koperkiem

Chrupiące placuszki ziemniaczane z łososiem i kwaśną śmietaną

Sałatki

Bohema” z grillowanym kurczakiem i serem kozim

Sałata z gorącą wątróbką w sosie malinowym

Dania główne

Łosoś a peine saisi z marynowaną cebulką i kaparami podany na ryżu

Sandacz w sosie cytrynowo-maślanym z morski ryżem i warzywami na parze .

Cielęcina „Saltimbocca alla Romana” z szałwią i szynką parmeńską podana z kopytkami i sałatą

Pierś kurza w sosie estragonowym podana na zielonych pappardele

Z grilla

Stek z antrykotu z opiekanymi ziemniakami i pomidorem.

Burger z siekanego mięsa wieprzowo-wołowego z sałatką z pomidorów

Warzywa z parmezanem i świeżymi ziołami

Desery

Brownie z bitą śmietaną i malinami

 

divider

Bohema dla dzieci